Reizen op maat

Reizen op maat, stel uw eigen reis samen!


Op onze website staat een ruime selectie van individuele- en groepsreizen van diverse bestemmingen. Het kan echter zijn dat u in ons aanbod niet de meest passende reis vindt voor u. Geen probleem! Op uw verzoek werken wij graag, vrijblijvend, een op maat gemaakte reis uit. Wij zorgen er graag voor dat u een authentieke en plezierige reis naar uw wensen maakt. 
 
Van de meer gevestigde bestemmingen zoals Rusland en Georgië tot plaatsen die niet op de toeristische kaar staan, zoals Oezbekistan en Noord-Korea, al onze reisroutes zijn in de loop der jaren zorgvuldig gepland en geperfectioneerd door ons toegewijde team van reisexperts om onze klanten te voorzien met de optimale reiservaring terwijl wij ook uw comfort en veiligheid garanderen. 
 
Met alle transfers, transport, accommodatie en lokale Engelssprekende gidsen of begeleiding, hoeft u alleen maar te zorgen dat er genoeg ruimte op uw fototoestel over is. 
 
Neem vandaag nog contact op met één van onze reisspecialisten om uw perfecte reis samen te stellen. 


  Ik wil een reis op maat

Groepsreizen op maat en Incentives

Vliegtickets

Uw vliegticket wordt in combinatie van uw programma snel en efficiënt geregeld. Sovjet Reizen biedt IATA-waardige luchtvaartmaatschappijen aan, waardoor u weet dat de kwaliteit hoog in het vaandel staat. Afhankelijk van waar u naartoe wilt, is het mogelijk om zowel rechtstreekse vluchten als vluchten met een overstap te boeken. Wij kunnen een retour ticket voor u boeken, maar u kunt ook steden met elkaar combineren.

 

Luchtvaartmaatschappijen, waar wij veel mee samen werken zijn: KLM, Brussels Airlines, Lufthansa, Swiss Air, Austrian Airlines, Aeroflot, Turkish Airlines, Ukraine Airlines en LOT Polish Airlines. Wij zijn tevens gespecialiseerd in binnenlandse vluchten in de voormalige Sovjet Landen. Indien u naar een bijzondere bestemming wilt reizen, kunt u altijd informatie opvragen bij een van onze medewerkers. 

 

Accommodaties

Gaat u met Sovjet Reizen op reis, dan slaapt u in comfortabele en kwalitatief goede accommodaties. Uiteraard kunt u uw voorkeur voor een type accommodatie aangeven. Zo bieden wij moderne, maar ook klassieke hotels aan. We kunnen goedkope hostels aanbieden, maar ook centraal gelegen luxe hotels. Indien Sovjet Reizen een accommodatie voor u uitkiest, kiezen wij altijd een hotel met een goede prijs/kwaliteit verhouding en een goede sfeer. De hotels zijn over het algemeen goed en schoon en communicatie in de Engelse taal is gewoonlijk goed. De hotels die niet op onze website vermeld staan, kunnen wij doorgaans op aanvraag verzorgen. De hotels die wel vermeld staan op onze website, zijn altijd vanaf prijzen per persoon, per nacht inclusief ontbijt. De prijzen voor een 2-persoonskamer zijn gebaseerd op een bezetting van 2 personen. De door Sovjet Reizen gepubliceerde prijzen zijn, tenzij anders omschreven, gebaseerd op een verblijf in een standaard hotelkamer. Indien u speciale wensen heeft omtrent uw accommodatie of kamer, kunt u deze altijd kenbaar aan ons maken.

 

Excursies

Bent u op reis in Sint-Petersburg, dan mag u de Hermitage of het Peterhof niet missen. Of bent u in Kiev dan is het echt een must om het Pechersk-Lavra (Grottenklooster) te bezoeken. Maar naast deze bezienswaardigheden wilt u het land ook echt beleven. Daarom kunt u bij ons ook altijd terecht voor andere excursies, zoals een stadstour met een ervaren en deskundige gids. Of maak een idyllische boottocht door de grachten van Sint-Petersburg of een sleetocht in een Trojka met een heerlijke wodka toe. Zo kunnen actievelingen bij ons terecht om te fietsen, kajakken, paardrijden etc. en de cultuurliefhebbers om bijzondere musea te bezoeken. Creëer een herinnering met Sovjet Reizen!

 

Transfers

De transfers van de luchthavens en/of bus- en treinstations naar de geboekte accommodatie of visa versa kunnen door ons worden verzorgd. De kosten zijn afhankelijk van het aantal personen en de stad waarnaar u reist. Graag geven wij een indicatie van enkele steden voor een auto voor 1 of 2 personen, minibus of bus.

 

Openbaar vervoer

In de meeste landen is het ook mogelijk om gebruik te maken van het openbaar vervoer, zoals treinen of bussen. Dit kunnen zowel binnenlandse als internationale reizen zijn. In het algemeen wordt er meer gebruik gemaakt van treinen, omdat deze sneller en vaak voordeliger zijn dan om met een bus te reizen. Er zitten vaak grote afstanden tussen steden en zo wordt er dan ook vaak met een nachttrein gereisd in diverse landen. Indien u met openbaar vervoer wenst te reizen, vraag dan aan een van onze medewerkers naar de beste opties die bij uw wensen voldoen.

 

Treinen

In Rusland wordt er voornamelijk gereisd met de trein. Dit kan zowel met de hogesnelheidstrein de “Sapsan” als de nachttrein de “Rode Pijl”. Sinds december 2009 legt de hogesnelheidstrein de Sapsan de 800 km tussen Moskou en Sint-Petersburg in minder dan 4 uur af. De trein biedt plaats aan 554 passagiers in en airconditioned 1e en 2e niet-rokers couchettes. De trein heeft tevens een restauratiewagen waar men dranken en/of maaltijden kan verkrijgen. Voor de passagiers in de 1e klasse is een warme maaltijd inbegrepen. De nachttrein is tevens een comfortabele en veelgebruikte manier van reizen tussen deze 2 steden. De Rode Pijl legt al meer dan 75 jaar de route tussen Moskou en Sint-Petersburg in 8 uur af. De moderne couchettes van deze trein zijn comfortabel ingericht en de bedden zijn voorzien van bedlinnen en comfortabele hoofdkussens. De nachttreinen hebben slaapplaatsen in 4-persoonscoupés (2e klas) of in 2-persoonscoupés (1e klas). In elke wagon is er een stewardess aanwezig voor uw comfort en veiligheid. Daarnaast wordt er ook veel gebruik gemaakt van de nachttrein tussen de grote steden in Oekraïne en Oezbekistan. Hieronder zullen we een aantal mogelijkheden van de treinen weergeven.

 

Bussen

Voornamelijk in de Baltische Staten of het traject tussen Sint-Petersburg en Tallinn worden bussen ingezet. Deze internationale bus is modern en heeft verstelbare stoelen en een toilet aan boord. U vertrekt in de morgen vanuit Tallinn of Sint-Petersburg en u komt aan het einde van de middag in de andere stad aan. Een busticket kost ongeveer € 75,- per persoon.

 

Gidsen

Onze lokale Engels- of Nederlandssprekende gidsen zijn enthousiaste en ervaren gidsen. Hun kennis over de steden en de bezienswaardigheden is enorm. Wij bieden u de mogelijkheid om een gids per dagdeel in te huren. Uiteraard zijn onze gidsen ook bereid om niet bekende bezienswaardigheden te bezoeken. Indien u geïnteresseerd bent in een bepaald thema of architectuur is het ook mogelijk om deze samen met de gids te bezoeken.

 

Visumverzorging

Voor enkele landen is een visum vereist. Een visum is een document wat inclusief met uw paspoort u toegang verschaft tot een bepaald land. Het visum zelf is een sticker of stempel welke na goedkeuring door het consulaat in het paspoort geplakt wordt. Sovjet Reizen kan u informatie verschaffen of u een visum nodig heeft en indien u deze nodig heeft, kunnen wij een visum voor u verzorgen.