Verfijn uw reis

Soort reis
Land

Groepsreizen naar Polen
 
Een groepsreis door Polen begint vaak in Warschau, de hoofdstad van het land gelegen op het kruispunt van handelsroutes. Warschau is een stad vol contrasten, waar u historische monumenten treft naast hedendaagse architectuur. Naast de Poolse hoofdstad ziet u tijdens een rondreis Polen de middeleeuwse stad Krakau, het indrukwekkende Auschwitz en andere bekende steden zoals Zakopane en de havenstad Gdansk. Tijdens uw vakantie in Polen zal u ontdekken dat elke stad zijn eigen charme heeft waarin het historisch erfgoed goed zichtbaar is. Maar ook de natuur krijgt u te zien tijdens uw reis door Polen. Zo biedt Polen laagvlaktes, weilanden, een kustlijn en heeft een oerbos. 
k uitmaakte. 
 
Sovjet Reizen helpt u graag uw Polen rondreis te verzorgen, zodat u veilig en vertrouwd op reis kan!

Toon

13-Daagse rondreis Polen en Baltische Staten

  • Herbouwd Warschau - Werelderfgoed UNESCO
  • Krakau, de mooiste stad van Polen
  • Het UNESCO werelderfgoed van Tallinn, Riga en Vilnius
  • Mogelijkheid tot optionele excursies

Ontdek de culturele rijkdom en historische intriges van vier fascinerende landen tijdens deze 13-daagse internationale groepsreis door Polen, Litouwen, Letland en Estland. Ontdek de middeleeuwse architectuur van kastelen en forten en dwaal door de prachtige oude steden. Van historisch koninklijk Krakau tot ongeëvenaard War ...(lees meer) schau door naar de onbezongen heldenstad van Litouwen, Vilnius. Houd alle rode daken van Vilnius in gedachte, want deze daken zullen ook het eerste herkenbare ding zijn in Riga. En de laatste stop van deze prachtige reis is het charmante Tallinn met zijn geheimen, verhalen en legendes. Bekijk, vergelijk en ontdek. 

...(inklappen)

11-Daagse rondreis "Langs de schatten van Polen"

  • Levendig geschiedenisboek en culturele rijkdom
  • Combinatie van natuur en cultuur
  • Krakau, de mooiste stad van Polen
  • Indrukwekkend Auschwitz

Onze 11-daagse rondreis voert u langs het culturele erfgoed van Polen. Het land is een levend geschiedenisboek dat geschreven is door de eerste stammen, middeleeuwse koningen, de Katholieken en de Pruisen en tegelijk Byzantijnse, Ottomaannse en Russische invloeden kent. Sinds de onafhankelijkheid in 1991 is het land getransform ...(lees meer) eerd naar een moderne samenleving met gezellige steden en een rustig platteland waar kunst en cultuur hoog in het vaandel staan. Deze groepreis neemt u mee naar o.a. de levendige hoofdstad Warschau, het prachtige Krakau, de zoutmijnen van Wieliczka, het rustige platteland  en het indrukwekkende concentratiekamp Auschwitz.

...(inklappen)