Verfijn uw reis

Soort reis
Land

Self-Drive Oekraïne

Een Fly-drive reis naar Oekraïne is een fantastische manier om op eigen tempo én met optimale vrijheid kennis te maken met dit verrassende vakantieland.

Bij een autovakantie door Oekraïne heeft u de keuze uit een divers aanbod van huurwagens en de expertise en kennis waarmee het fly en drive programma door Oekraïne is opgesteld staan garant voor een afwisselende route.

Een fly en drive naar het westen van Oekraïne worden prachtige steden zoals Kiev afgewisseld voor majestueze forten, authentieke dorpen, de prachtige bergen van de Karpaten en de niet te missen cultuurhoofdstad Lviv.
Zoekt u het liever zuidwaarts? Dan is de self-drive autovakantie naar de Zwarte Zee met als eindbestemming Odessa misschien iets om over na te denken! 
 
Vanzelfsprekend is het mogelijk om de basisroute van de route naar eigen wens aan te passen. 
 

Toon

11-Daagse fly-drive West-Oekraïne

  • Gouden koepels, culinaire hoogstandjes en ideaal klimaat
  • Het majestueuze fort van Kamenets Podilski
  • De vrijheid van een huurauto
  • Het pure natuurschoon van de Karpaten

Oekraïne is een land met vele gezichten en met deze fly-drive biedt Sovjet Reizen u de mogelijkheid dit op eigen tempo te ontdekken. U reist van het mooie Kiev met orthodoxe meesterwerken en een levendig uitgaansleven door het glooiende landschap naar historische plekken als Kamianets met haar 14e-eeuwse burcht. Lviv is &eacu ...(lees meer) te;én van de best bewaarde middeleeuwse steden van Europa en het oude centrum in bijna alle denkbare bouwstijlen staat in zijn geheel op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. In de zomer zorgen de vele terrassen voor een heerlijke vakantiesfeer. Vanuit hier kunt u ook de Karpaten ontdekken. Wij verzorgen uw verblijf en het comfort van de huurauto zodat u ontspannen van uw vakantie in Oekraïne kan genieten.