Sovjet Reizen biedt u een divers aanbod van reizen naar Mongolië.
Een reis naar Mongolië is een reis waar natuur centraal staat. Adembenemende landschappen en een uiterst authentieke bevolking staan garant voor een unieke vakantie.
Stel u eens voor, van de drukke hoofdstad Ulaanbaatar naar het nomadische leven, een groot contrast!
Massieve grantieformaties worden afgewisseld door eindeloze steppen, rivieren, meren, boeddhistische kloosters en nederzettingen om vervolgens de zonsondergang in de Gobi-woestijn mee te maken. Een rondreis door Mongolië is divers, verrassend en bovenal niet-toeristisch. 

Als u kiest voor een groepsreis naar Mongolië biedt Sovjet Reizen u enkele opties, met o.a. een afreisdatum waarbij het Nadaam festival centraal staat.
Tevens is het goed mogelijk om op semi- individuele basis een reis door Mongolië te maken.
 
Een reis naar Mongolië is een herinnering voor altijd, bekijk daarom snel ons aanbod van reizen naar Mongolië.


Toon

21-Daagse groepsreis Transsiberië en Mongolië Express door Rusland, Mongolië en China

 • Spoor langs het enorme Baikalmeer
 • Nomadische bevolking en cultuur
 • Het avontuur wacht op u
 • Bezoek aan de indrukwekkende hangende tempels en Yugang grotten

Een reis met de Trans-Siberië Express is voor veel mensen een droom. Met deze groepsreis reist u in een klein gezelschap  over de meest beroemde spoorlijn ter wereld door 7 tijdzones en 3 landen. U bekijkt het uitgestrekte Siberië op een ontspannen manier vanuit de trein. We maken een uitstap in Irkoetsk en zien ...(lees meer) het enorme Baikalmeer. In Mongolië overnachten we in een traditionele nomadentent en in China wandelt u over de Chinese Muur en ziet u de Verboden Stad. De Nederlandstalige reisleiding zorgt ervoor dat u ontspannen geniet van deze avontuurlijke reis.

...(inklappen)

15-Daagse Nederlandstalige rondreis Mongolië

 • Kennismaking met nomadische cultuur
 • Onaangetast door het modern leven
 • De schoonheid van het seizoen
 • Comfortabel vervoer met chauffeur en tóch alle vrijheid

Het eindeloze grasland en de woestijnsteppe van Mongolië vormen een spectaculaire achtergrond voor de kleine ronde gers van nomadenfamilies die soms alleen en soms met enkele anderen door het land trekken. Tijdens deze bijzondere rondreis bezoeken wij de regio ten zuiden van hoofdstad Ulaanbaatar, die gedomineerd wordt doo ...(lees meer) r de Gobi woestijn. Met comfortabele jeeps in kleine groepen ontdekken wij de bergkloven, graslanden en lavaformaties die het uitgestrekte land opvallend gevarieerd maken.

...(inklappen)

16-Daagse Nederlandstalige rondreis Mongolië inclusief Naadam festival

 • Vertrek in juni met bezoek aan Nadaamfestival
 • Ongekende diversiteit en schoonheid van de natuur
 • Verblijf in de beste joertenkampen met echte bedden
 • Nomadische bevolking en cultuur

Sovjet Reizen neemt u mee naar het grootste festival van Mongolië: Naadam! Het eindeloze grasland en de woestijnsteppe van Mongolië vormen een spectaculaire achtergrond voor de kleine ronde gers van nomadenfamilies die soms alleen en soms met enkele anderen door het land trekken. Eens per jaar trekken de nomaden naar ...(lees meer) Ulaanbaatar of kleine nederzettingen om daar hun trots van het sterke Mongoolse volk te vieren met traditionele sporten. Tijdens deze bijzondere rondreis bezoeken wij met comfortabele jeeps de regio ten zuiden van hoofdstad Ulaanbaatar, waar bergkloven, graslanden en lavaformaties laten zien dat het uitgestrekte land opvallend gevarieerd is. Na 10 dagen in de natuur keren wij terug naar de hoofdstad om de verschillende disciplines van het Naadam festival bij te wonen. Een unieke belevenis!

...(inklappen)

15-Daagse luxe treinreis Tsarengoud van Beijing naar Moskou

 • Droom weg onder de sterrenhemel van de Mongoolse steppe
 • Russische BBQ aan de oever van het Baikalmeer
 • Bezoek aan de Verboden Stad, symbool van de Ming dynasty
 • Zeer compleet programma inclusief excursies, entreegelden en maaltijden

De Tsarengoud behoort tot de meest comfortabele manier om de legendarische Trans-Siberië treinreis te maken.  De privétrein reist over ruim 7600 km en vanuit wereldstad Beijing door de Gobi woestijn, steppen en het uitstrekte Siberië naar de fascinerende metropool Moskou. Onderweg maakt u interessante excu ...(lees meer) rsies in de steden die hun ontwikkeling te danken hebben aan de spoorlijn. U bezoekt o.a. het Terelj National Park, het boeddhistische Oelan Oede, het wereldberoemde Baikal meer om de reis af te sluiten op het Rode Plein in Moskou. Met de heerlijke maaltijden aan boord en uitstekende service is dit een absolute droomreis!

...(inklappen)

16-Daagse luxe treinreis Tsarengoud van Moskou naar Beijing

 • De charme en sfeer aan boord
 • De eindeloze uitgestrektheid van de Siberische bossen
 • Hef een glas op de Europees-Aziatische grens
 • Ervaar onbekende, fascinerende steden in het spoor van de tsaren

De Tsarengoud behoort tot de meest comfortabele manier om de legendarische Trans-Siberië treinreis te maken. De privétrein reist over ruim 7600 km en door meerdere tijdzones door de Siberische bossen en Mongoolse steppen en woestijn naar Beijing. Onderweg maakt u interessante excursies in de steden die hun ontwikkel ...(lees meer) ing te danken hebben aan de spoorlijn. U bezoekt o.a. het wereldberoemde Baikal meer, het boeddhistische Oelan Oede, het prachtige Terelj National Park in Mongolië voordat u aankomt in wereldstad Beijing waar een bezoek aan de Verboden Stad en de Chinese Muur tot de hoogtepunten behoort. Met de heerlijke maaltijden aan boord en uitstekende service is deze Trans-Siberië reis absolute droomreis!

...(inklappen)