Verfijn uw reis

Soort reis
Land

Individuele reizen naar Kirgizië

Bent u op zoek naar een individuele reis naar Kirgizië en wilt u het gemak ervaren dat uw hotel en vervoer vooraf zijn vastgelegd?
Dan is een reis uit ons aanbod van individuele reizen naar Kirgizië voor u de perfecte rondreis. 
 
Onze individuele reizen zijn met de ervaring van onze reisspecialisten samengesteld. Vanzelfsprekend kan het zijn dat uw wens er niet tussen zit. Sovjet Reizen kan op uw verzoek een op reis-op-maat maken om zo een vakantie naar eigen wensen te creëren.  Een reis naar Kirgizië leent zicht uitstekend voor een combinatiereis met Oezbekistan en Kazachstan. 
 
Sovjet Reizen geeft u graag tips over de mooiste route en de belangrijkste bezienswaardigheden van Kirgizië waar de adembenemende natuur en nomaden centraal staan. U overnacht in hotels, guesthouses en traditionele joerten waar u het dagelijks leven ontdekt. 

Bekijk hieronder uw individuele reis naar Kirgizië en Centraal-Azië.

Toon

19-Daagse individuele rondreis Turkmenistan, Oezbekistan en Kirgizië,

  • Reis op uw eigen tempo
  • Hét hart van de Zijderoute
  • Overweldigende mozaïekwerken
  • Ongerepte berglandschappen, grimmige bergkammen en glooiende zomerweiden

Deze 19-daagse individuele reis door Centraal-Azië brengt u van het moderne, rijke Ashgabat langs de culturele monumentale steden in Oezbekistan aan de zijderoute naar de nomaden in Kirgizië die vasthouden aan de tradities van hun bestaan. Sovjet Reizen verzorgt tijdens deze reis Turkmenistan, Oezbekistan en Kirgizi&e ...(lees meer) uml; voor u het vervoer ter plaatse en de overnachtingen. Zo kunt u alle aandacht geven aan de grote diversiteit die u tijdens deze 19 dagen door Centraal-Azië te zien krijgt.

...(inklappen)