Verfijn uw reis

Soort reis
Land

Fly-drive naar Kirgizië
 
Een vakantie met een huurwagen door Kirgizië is een avontuurlijke reis in het hart van de zijderoute. Met een self drive Kirgizië (Kyrgyzstan) rijdt u vanuit hoofdstad Bishkek met een 4WD langs alle bezienswaardigheden waaronder de beroemde Burana toren, het grote Issyk Kul meer en de stad Karakol met een unieke Russische Chinese sfeer.

Op eigen tempo geniet u tijdens uw autorondreis Kirgizië van de natuur in Ala Archa National Park, de Fairy Tale kloof en de omgeving van het Son Kul meer waar nomaden in de zomermaanden met hun vee en yurten rondtrekken.  Sovjet Reizen verzorgt uw verblijft u in hotels, guesthouses en traditionele joerten waar u de traditionele levensstijl ontdekt. De  bergwegen gaan over prachtige bergpassen en bestaan vaak uit gravel. Het langzame rijtempo zorgt dat u kunt genieten van de adembenemende bergwereld. Onderweg kunt u, indien nodig, rekenen op assistentie zodat u altijd met een gerust gevoel de bergwegen trotseert tijdens uw autoreis Kirgizië.
 
Sovjet Reizen biedt u diverse fly & drives Kirgizië aan. Wilt u de reis aanpassen? Dan maken onze reisspecialisten graag uw ideale reis op maat naar Kirgizstan. Kijk hieronder voor het aanbod.

Toon

10-Daagse fly-drive door Kirgizie

  • Visumvrij
  • Gastvrijheid van de semi-nomadische bevolking
  • Verrassend gevarieerde en lekkere keuken
  • De kleurrijke, uitgestrekte bazaar van Osh

Het relatief kleine Kirgizië is een prachtig bergland in Centraal-Azië. De besneeuwde bergpieken van het Tien Shan gebergte, de groene valleien waar in de zomermaanden de nomaden met hun vee verblijven en het warme Issyk Kul meer zijn goed met een 4x4 te bereiken. Deze 10-daagse fly-drive reis door Kirgizië voor ...(lees meer) natuurliefhebbers laat u kennismaken met dit bijzondere land waarbij u afwisselend overnacht in hotels, guesthouses en traditionele joerten.

...(inklappen)

18-Daagse fly-drive Kirgizië

  • Gastvrijheid van de semi-nomadische bevolking
  • Verrassend gevarieerde en lekkere keuken
  • Zwemmen in Issyk Kul
  • Tash Rabat, een zeldzame ontdekking op de zijderoute

Kirgizië is een ideale bestemming voor natuurliefhebbers. Besneeuwde bergtoppen, groene valleien, ruige kloven en blauwe bergmeren nodigen u uit voor een actieve vakantie. Deze 18-daagse autorondreis geeft u de vrijheid om het land op eigen tempo te ontdekken en tegelijkertijd het te beleven als een lokale bewoner. Diverse ...(lees meer) excursies zoals een tocht per paard en wandeling zijn inbegrepen en u overnacht enkele malen bij mensen thuis. Kortom, een actieve en afwisselende vakantie door de parel van Centraal-Azië.  

...(inklappen)