Verfijn uw reis

Soort reis
Land

Self-drive Georgië
 
Ga zelf op ontdekking en rij met een huurauto door het afwisselende landschap van Georgië. Dit land in de Kaukasus is uitermate geschikt om met de auto te ontdekken. Het voordeel van een autovakantie Georgië is dat u zelf het reistempo bepaalt en dus flexibel kan reizen. Het reizen per auto door Georgië begint veelal in de multiculturele hoofdstad Tbilisi, een historische stad met oude kerken en diverse musea. Vanuit Tbilisi kunt u tijdens uw fly-drive reis alle kanten op en Georgië verder ontdekken: de wijnregio Kakheti, via de Georgian Military Higway naar Kazbegi of via het spirituele centrum van Georgië, Mzcheta, naar Gori, de geboorteplatas van Stalin. Maar ook Batoemi gelegen aan de Zwarte Zeekust is een subtropisch paradijs en de moeite waard om te bezoeken. Heeft u nog langer de tijd, dan kunt u ook een bezoek brengen aan de Svaneti streek hoog in de Kaukasus gelegen en Mestia en Ushguli bewonderen. 
 
Kortom, zelf rijden door Georgië betekent genieten van prachtige landschappen, de Bourgondische levensstijl, boeiende steden en vriendelijke mensen. 
Indien u liever niet zelf rijdt, kunt u er ook voor kiezen om met een privé chauffeur Georgie te verkennen. Ook kunt u een flydrive reis Georgië combineren met Armenië!

Toon

16-Daagse fly-drive Armenië en Georgië

  • 's Werelds eerste Christelijke landen
  • Afgelegen bergdorpen waar de tijd stil staat
  • Vrijheid en flexibiliteit onderweg
  • Uitgebalanceerde route

Armenië en Georgië laten zich goed met een huurauto op eigen tempo ontdekken. De 2-weekse autorondreis neemt u mee naar de hoogtepunten van de Kaukasus. U ziet de beide hoofdsteden, de bijzondere kerken en kloosters waarvan een aantal zijn opgenomen op de UNESCO Werelderfgoedlijst, de dorpen waar tradities in ere word ...(lees meer) en gehouden, de bergen die uitnodigen voor een wandeling en de subtropische kust aan de Zwarte Zee. Met deze formule verzorgen wij uw verblijf en vervoer. U bepaalt zelf uw dagelijkse reistempo om te kunnen genieten van de cultuur en natuur in de Kaukasus.

...(inklappen)

15-Daagse fly-drive Georgië

  • Tbilisi, een kruispunt van culturen in een trendy jasje
  • Vrijheid en flexibiliteit onderweg
  • Zelf onderweg met huurauto
  • Uitgebalanceerde route

Het kleine Georgië in de Kaukasus heeft de vakantieganger veel te bieden. Toverwoord hierbij is: afwisseling! Op één dag kunt u van een alpiene landschap door woestijngebied naar de subtropische badplaatsen rijden. Het is een land met een turbulente geschiedenis, een kruispunt van culturen en religies. Dit vi ...(lees meer) ndt u terug in de architectuur, de monumenten, de verfijnde keuken en het karakter van de Georgiër. Tijdens deze 15-daagse autorondreis Georgië maakt u kennis met deze veelzijdigheid. Op eigen tempo of onder leiding van een privéchauffeur.

...(inklappen)