Verfijn uw reis

Soort reis
Land

Fly-drive vakantie naar Albanië

Met een autorondreis door Albanië ontdekt u op eigen tempo de veelzijdigheid van deze parel op de Balkan. Met een comfortabele huurauto komt u op de mooiste plekjes zoals de Ottomaanse stad Prizren, UNESCO Werelderfgoed Berat en mooie nationale parken zoals Valbona. Een vaartocht met de Koman Ferry naar Fierze brengt u langs de adembenemende schoonheid van de Albanese Alpen.

Een fly & drive in Albanië boekt u eenvoudig en online bij Sovjet Reizen. Tevens kunnen wij uw ideale vakantie op maat naar Albanie verzorgen.  


Toon

11-Daagse fly-drive door het verrassende Albanië

  • Dorpen waar de traditionele levenswijze nog bestaat
  • Op zoek naar verborgen parels
  • Restanten uit het communisme van weleer
  • UNESCO werelderfgoed sites

Met een fascinerende geschiedenis, natuurlijke schoonheid, een heerlijke mediterrane keuken en zijn excentriciteit is Albanië de ongepolijste diamant van Europa. Albanië is een land dat zich goed met een huurauto op eigen tempo laat ontdekken. Deze fly-drive neemt u mee naar de hoogtepunten van het land: de Albanese A ...(lees meer) lpen, de bijzondere hoofdstad Tirana en het UNESCO Werelderfgoed. Voor deze autorondreis verzorgen wij uw verblijf en vervoer en bepaalt u zelf uw reistempo.
 

...(inklappen)

20-Daagse fly-drive door de Balkan - Albanië, Noord-Macedonië, Kosovo en Montenegro

  • Zwemmen in het meer van Ohrid
  • Wandel door de groene bergen, bezoek cultuursteden als Kotor, Pristina en Skopje
  • UNESCO werelderfgoed in Butrint, Ohrid en Kotor
  • Mooie route door de prachtige natuur, langs traditionele dorpen

Een gevarieerde en turbulente geschiedenis heeft de Balkan een smeltkroes van cultuur en architectuur gegeven met Romeinse ruïnes, naast Oostenrijks-Hongaarse villa’s en Ottomaanse bazaars. Imposante bergen en uitgestrekte nationale parken maken de regio perfect voor een fly-drive vakantie. Deze reis combineert de 4 ...(lees meer) minder bekende landen op de Balkan: Albanië, Noord-Macedonië, Kosovo en Montenegro. U bepaalt zelf uw dagelijkse reistempo tijdens deze 3-weekse fly-drive door de Balkan landen terwijl u geniet van de cultuur en de natuur die deze landen te bieden hebben. 

...(inklappen)